26 de juny 2010

FANTASMES DE BARCELONA


Si una nit camineu per la Rambla i noteu un caldred, no descarteu que sigui el fantasma de Canaletes, o potser la Vampira del Raval, o fins i tot un espectre del Call jueu... I és que Barcelona està plena d’ànimes en pena que ronden per alguns carrers i places de la ciutat. Si les voleu seguir, perseguir o ensumar, aquí en teniu un recull ben selecte. A Fantasmes de Barcelona res és inventat. Plantejat com una guia amb 13 itineraris per diferents barris, el llibre és un recull històric i documentat de fets sobrenaturals. Una geografia espectral de les llegendes urbanes sobre esperits i ànimes en pena. Són, doncs, uns itineraris per als qui volen comprovar on s’han vist aquests fantasmes o per als qui encara no s’acaben de creure que poden existir. I és que llegint el llibre, més d’un es pot endur un ensurt.


Per si de cas, l’autora recomana portar sempre un bon grapat d’ortigues a la butxaca, “el millor amulet que existeix per espantar-los”. Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera i única guia dels fantasmes de la ciutat.


Aquest es un fragment del llibre que vull llegir FANTASMES DE BARCELONA, sembla que té que ser bo. Bé, ja vos contaré coses.


Sedes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada