14 de juny 2010

Benvinguda al blog

Hola al·lots,

Com us vaig dir, ja he creat un blog per comentar les nostres lectures, ara que s'acaba el curs, serà una manera d'estar connectats, i d'aquesta manera ens podrem recomanar llibres, i fins i tot ens en podrem passar.
Esperem que sigui un blog ben actiu, que us el mireu de tant en tant i que feu molts comentaris, perquè això voldrà dir que llegiu molt.

Jo, començaré recomanant-vos uns quants llibres, encara que podeu comentar tots aquells que us vingui de gust, i que us hagueu llegit o vulgueu llegir-vos.

Els de quart d'ESO, recordeu el llibre que la Violeta li regala a en Javier a "Les llàgrimes de Shiva"?, doncs jo també us el regalo en forma de recomanació, "El vigilant en el camp de sègol" de J.D. Sallinger. També us recomano "El mecanoscrit del segon origen" de Manuel de Pedrolo, l'autor ja el coneixeu, ara toca conèixer el llibre, us encantarà.

A tots els altres us recomano diversos llibres, a veure què us semblen:

"El baró rampant" d'Italo Calvino. És un llibre fantàstic, creieu que es pot viure tota una vida dalt dels arbres? Doncs, ja ho descobrireu.

"Silenci al cor" de Jaume Cela. Un bon llibre, com a teló de fons la guerra civil.

"Vés on et porti el cor" de Susanna Tamaro. Un llibre ple de sensibilitat.

"Siddharta" de Hermann Hesse. Un llibre de capçalera d'aquells que un cop a la vida s'han de llegir.

"El petit príncep" d' Antoine de Saint-Exupéry. Un altre llibre de capçalera, que t'ensenya moltes coses.


Bé, de moment acabo aquí la llista, si en voleu afegir algun més, endavant!! Espero que sigui un blog actiu, perquè això voldrà dir que llegiu molt.

Bona lectura



Laia

12 comentaris:

  1. Bones som en Facundo i na Lidia de 2n em llegit un llibre que ens ha agradat molt, es titula "Els Homes De Les Cadires", es un llibre molt bo, us el recomanam.
    Bones vacances!!!!

    ResponElimina
  2. Hola som Amador i Judith hem visitat aquesta pàgina i ens ha agradat molt, també el comentari anterior i a nosaltres ens ha agradat el llibre com a ells.
    Els llibres que es recomanen segur que seran bons.

    ResponElimina
  3. Som en Jesús Oleo i en Toni Vivó i volem dir-vos que llegir llibres és molt sa per la ment i per el nostre coneixement. Aquest bloc és una gran idea per orientar-nos, comunicar-nos i recomanar-nos llibres per l'estiu encara que estiguem molt lluny, per cert, som alumnes de 2n ESO. Bon estiu

    Sort i Ventura!!!!!!

    ResponElimina
  4. Som na Maria Torres i na Neus Llabrés, un altre llibre que ens ha agradat molt a nosaltres a estat el que es titula "Hot dogs", ens va agradar molt perquè ens mostre uns sentiments molt bons i perquè a nosaltres ens agraden els animals.

    BONES VACANCES A TOTS!!
    (alumnes de 2nB)

    ResponElimina
  5. Hola, som na Kim i n'Ara. A nosaltres ens ha agradat molt el llibre de " Els homes de les cadires " ha estat bé i us el recomanam sense cap dubte!;)
    Bones vacances i molt Bon Estiu!!!:D

    ResponElimina
  6. hola! som n'angela i na neus calafell, com ja han dit molt el llibre del homes de les cadires es un dels millors llibres que hem llegit aquest curs, segur que molts l'heu llegit ja i sinó os el recomana'm. si vos el llegiu esper que os agradi com mos ha agradat a molts de nosaltres.

    BONES VACANCES!!!!!

    ResponElimina
  7. hola som en Tolo i na Maria de 2n i com han dit en molts altres comentaris els homes de les cadires ens ha agradat molt i vos el recomanam perquè el llegigueu en l'estiu bones vacances a tots!!!

    ResponElimina
  8. Hola soc na Pilar, jo mus vui dir que a jo m'encanta llegir, i per eso mus reduman que llegiqueu la seria de n'Eragon si mus agrada l'aventura, l'intriga, baralles i al mateix temps l'amor,aixi com mus dic aquesta seria també m'hus dic s'ha de Crepuculo, encara que ageu vist s'ha pelicula alusinareu amb el llibre, hi ha moltes coses diferents, un mòn per descobrie.
    Esper que m'hus agadir adeu, que no tenc més temps.

    ResponElimina
  9. Molt bé nois!!! així m'agrada que recomaneu llibres! i que realitzeu molts comentaris. Els que heu recomanat llibres nous, us convido a fer una nova entrada!!!

    ResponElimina
  10. Hola som na Sedes i aqui vus recomanaré un parell de llibres que a mi em van agradar molt:
    "Com una nina Rusa", al igual que na Neus i na Maria "Hot Dogs" támbé em va agradar molt, però el que més m'agrada és "El príncep de la Boira", un llibre de misteri, terror... quan comences a llegir no et pots aturar.

    BONES VACANCES A TOTHOM

    ResponElimina
  11. hola som na Maite, tots els llibres que heu recomenat son molt bons sa veritat he disfrutat mentre els llegia. A vegades la lectura obligada és un poc avorrida però si el llibre es bo pot ser molt entretinguda.
    bon estiu

    ResponElimina
  12. Buenas som na Carmee i na Juliaa, casi tots els llibres en estat bons, pero el que ens ha agradat bastat han estat 'Els homes de les cadires', aquest es el preferit nostre.
    Bon Sant Joan a tots i a totes! que tingeu unes bones vacances! :)

    ResponElimina