28 de març 2011

LECTURES DEL TERCER TRIMESTRE
Ja estan a punt d'arribar les lectures del tercer trimestre


Raquel
La protagonista és una noia de 17 anys, intel.ligent i sensible, amb un alt esperit crític. No estima la seva família i no s'agrada ella mateixa. La seva millor amiga mor tràgicament i cau en una soledat que intenta de superar per mitjà de l'amor. Les trampes del germà, la doble vida del pare, la feblesa de la mare i el materialisme del seu company la porten a interrogants de difícil resposta.
Un estiu a Menorca
Una colla de joves preparen les primeres vacances sols, a Menorca. Unes destrosses en un dels monuments megalítics de lilla situen aquests nois i noies en una posició difícil: entre tensions i detencions, nits arran de mar, amors que es dibuixen a lhoritzó, els dies passen volant.

Hem nedat a l'estany amb lluna plena
Recuperar una marededéu romànica pot portar molts maldecaps, i en Raimon i la Miquela prou que ho saben. Aquesta desesperada recerca per camins i dreceres del Pirineu més feréstec els farà descobrir una petita comunitat aïllada entre muntanyes, un paradís idíl·lic on és permès d’entrar-hi, però d’on no es pot sortir. Els protagonistes saltaran d’embolic en embolic i alhora naixerà en ells una profunda amistat que els portarà a tastar el risc de l’aventura i l’atracció del primer amor.